Autumn is a second spring, when every leaf is a flower…

P1090163

Ik heb het er een tijdje geleden al over gehad hoe dol ik ben op de herfst. Nu word het steeds iets kouder en kan ik dus ook steeds meer herfstige kleding gaan dragen! Ik heb wat leuke nieuwe herfst kleding gekocht en wilde een deel daarvan in deze post aan jullie laten zien. Ik heb trouwens ook mijn haar weer geverfd! Daar komt nog een artikel over, maar hier kunnen jullie het resultaat alvast bekijken.

P1090173

Toen ik in London in de Primark was, kocht ik daar een super lekkere bordeaux trui. Ik heb die nu al super veel gedragen en het is zeker een van mijn favoriete, dus toen ik dezelfde trui in meerdere kleurtjes zag liggen, nam ik er nog een mee! Dit keer ging ik voor okergeel, een kleur die ik misschien niet gelijk zou kiezen, maar eigenlijk wel heel leuk vind! De ketting die ik om heb is van de Brandy Melville.

P1090215

Elke outfit is compleet met hakken, zeker in combinatie met overknees. Deze primark hakken vind ik persoonlijk super leuk, omdat de cut-out aan de zijkant een hele leuke touch geeft. De hakken zijn best hoog, maar door het platform staat je voet niet heel schuin, waardoor ze verrassend comfortabel zijn. I like!

P1090183

De trui is erg lang, waardoor je hem bijna als jurkje zou kunnen dragen. Ik draag er wel een simpel zwart bodycon rokje onder, omdat het anders wel heel kort is. De panty die ik aan heb is ook van de primark, met overknees en streepjes als details. Dit geeft de outfit net iets meer structuur, wat ik heel leuk vind!

P1090196

 

En dan is dit mijn outfit! Bijna alles is van de primark, haha! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en hopelijk tot morgen!

Kus, Nina.

Reageer op dit artikel