Black & White

P1060971

Vandaag weer een outfit post voor jullie! Toen ik deze foto’s maakte was het nog lekker weer, wat ik nu niet meer kan zeggen helaas. Ik had een iets nettere outfit aan, met een wit off-shoulder topje. Als je mijn wish list post hebt gelezen weet je dat ik daar naar op zoek was, dus het leek me wel leuk een outfit te posten waar ik hem in verwerk.

P1060974

De top is van Primark, waar ik hem voor maar een paar euro mee kon nemen. Hij was er in meerdere kleuren, maar ik vond wit wel leuk. Hij is wel heel erg doorschijnend, dus ik heb een witte bandeau over mijn (strapless) beha gedaan, zodat het niet te erg doorschijnt. P1060979

De open schouders geven naar mijn idee een chic gevoel, wat voor een iets andere touch geeft in de outfit. In combinatie met dit rokje is het misschien wel extra chic, maar met een broek kan dit ook heel casual staan, maar toch met een andere tint dan een simpel wit shirt. Ik hou er wel van!

P1060984

 

Ik draag de top met een zwart high waisted skater skirt, waar ik de top in heb gestopt. Het shirt is namelijk gewoon lang, dus kan ook prima met een lage broek of rok gedragen worden. En natuurlijk heb ik daar mijn shaper panty’s bij aan want ja, wanneer niet?P1060967

 

Dit was het weer voor vandaag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Dit is trouwens ook een hele leuke outfit met hakken, voor als je niet zo van jurkjes houd, voor bijvoorbeeld je diploma uitreiking als die eraan zit te komen. ( Als dat zo is: gefeliciteerd! ) Bedankt voor het lezen en hopelijk zie ik je morgen weer!

Kus, Nina.

Reageer op dit artikel