Blauwe maandag.

P1100115

Maandag, ieders minst favoriete dag van de week. Je word er weer aan herinnerd dat het weekend veel te snel voorbij is gegaan en dat je weer druk aan de slag moet voor school. Nu heeft een Britse psycholoog jaren geleden besloten dat gister de ergste maandag van het jaar was, omdat de meeste mensen zich ziek, verdrietig of neerslachtig voelen. Of je dat nu gelooft of niet, het was een koude, donkere dag. Ik heb geprobeerd er het beste van te maken en ik vertel jullie vandaag iets over mijn dag, terwijl ik jullie wat leuke foto’s laat zien!

P1100143

De dag begon vroeg, want om 8 uur werd ik op school verwacht. Maar ook de leraren hadden last van het maandag gevoel, dus de lessen verliepen rustig. Vanuit het Engels lokaal kon ik een prachtige zonsopgang zien en hoewel het koud was, scheen het zonnetje. Tijdens CKV ging ik verder aan een heel leuk kunst-projectje waar ik mee bezig ben en voor ik het wist zat ik al weer op de fiets naar huis.

P1100147

Ik kwam thuis in een heerlijk warm huis, waar ik met een kop thee lekker onder een dekentje kroop. Ik keek de nieuwste youtube video’s en bekeek de gemiste social media posts. Tegen zonsondergang besloot ik naar buiten te gaan om foto’s te maken, waar hele mooie plaatjes uit zijn gekomen.

P1100159Het was een hele simpele dag, maar ik wilde toch ook deze kleine dingen met jullie delen. Aangezien ik het gister had over alle dingen die nog gaan komen, leek het me ook tijd om iets te schrijven over alle mooie dingen die nu al gebeuren. Ik hoop dat jou maandag minder blauw was als verwacht en dat je een hele leuke week tegemoet gaat. Bedankt voor het lezen!

 

Reageer op dit artikel