Een kijkje in mijn Travel Journal.

P1090099

De afgelopen dagen hebben jullie allemaal foto’s kunnen zien van wat ik heb gedaan in London. Naast dat ik heel veel foto’s heb gemaakt, heb ik ook heel veel geschreven! Want met mijn verslaving voor notitieboekjes moest ik natuurlijk een London Travel Journal maken. En dat heb ik gedaan! Ik heb alle dagen beschreven, maar ik heb ook heel veel leuke dingetjes in mijn boekje geplakt en getekend. Het leek me wel leuk om daar wat van te laten zien! Niet van de tekst, aangezien jullie dat grotendeels de afgelopen dagen al hebben kunnen lezen, maar meer de andere dingen waarmee ik mijn boekje heb gevuld.

P1090100

Ik begon al in Nederland, met ten eerste het maken van een beginpagina. Daarna heb ik alle belangrijke informatie opgeschreven, zoals het adres van het hostel en de telefoonnummers van de begeleiders. Hier heb ik natuurlijk geen foto van gemaakt, maar de pagina daarna wel, want die heb ik gevuld met het programma! We kregen van te voren een klein boekje met alle belangrijke informatie en dat heb ik overgeschreven naar mijn travel journal.

P1090102

Vervolgens ging ik in London aan de slag! Dit is van de eerste dag. Ik bewaarde het metrokaartje van die dag, het toegangskaartje van het schip en het kaartje voor de cruise en plakte ze allemaal in het boekje. Verder vulde ik het op met tekst, bonnetjes van wat ik had gekocht en snoeppapiertjes van nieuwe dingen die ik had geprobeerd.

P1090103

Ook voor de foto-opdracht kregen we een boekje waar in stond wat we moesten doen, dus die plakte ik ook in mijn travel journal. Daarnaast natuurlijk het metrokaartje van die dag en een plattegrond van de metrolijnen van London, waarbij aangegeven waar we moesten uitstappen voor welke opdracht.

P1090105

P1090106

Ik bewaarde zakjes van het eten of geurstrookjes van het shoppen en plakte ook dat er allemaal in.

P1090107

Ik bewaarde alle bonnetjes en plakte die ook in het boekje. Niet alleen leuk om terug te kijken wat je had gekocht, maar ook handig om te weten wat je al hebt uitgegeven.

P1090109

Ook de munten die ik nog over had, maar niet meer kon wisselen, plakte ik in het boekje.

P1090110En dan ziet het er uiteindelijk ongeveer zo uit! Ik vind het zelf altijd heel leuk als de pagina’s van een boekje uit elkaar gaan staan omdat je er zo veel in hebt geplakt. Zo heb je, eigenlijk heel simpel, een hele leuke herinnering aan je vakantie. Super leuk om later terug te lezen! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en hopelijk tot morgen!

Kus, Nina.

 

Reageer op dit artikel