Face of the day: Look voor elke dag.

P1050068

Hee meiden! Vandaag heb ik een face of the day voor jullie. Dit is eigenlijk een look die ik maak als ik niet iets heel bijzonders wil, maar wel wat make-up wil aanbrengen. Het is een look die ik in 5 minuten kan maken, waardoor ik hem vaak maak als ik naar school moet. Vandaag laat ik het aan jullie zien!

P1050069

Dit is mijn overall look. Mijn gezicht is heel licht en basic, mijn haren gekruld. Je ziet dat heel mijn gezicht rustig is. Rustige blush, rustige ogen en rustige lippen. Niet veel poespas dus, maar ook niet helemaal naakt.

P1050062

Op mijn ogen heb ik een witte basis gedaan, zodat het goed blijft zitten en heel basic blijft. Vervolgens heb ik een hele zachte kleur aangebracht in de crease. Tja, heel basic, maar daar ging ik voor vandaag.

P1050063

Op mijn wangen heb ik het ook heel rustig gehouden. Gewoon een vleugje blush, puur voor iets meer kleur. Ik heb wel bb cream, concealer en poeder gebruikt op mijn gezicht.

P1050060

Dat was het voor vandaag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Laat in de comments achter wat jij graag elke dag draagt qua make-up, en dan zie ik jullie morgen weer!

Lots of Love,

Nina

Reageer op dit artikel