Fall in love.

P1090114

De bladeren veranderen langzaamaan van kleur, de regen druppelt tegen het raam en de temperatuur gaat steeds meer omlaag: de herfst is begonnen! Ik ben persoonlijk echt een groot fan van de herfst en geniet dan ook extreem van deze periode. Op een vrije vakantie middag besloot ik een parkje in te gaan en de herfst op te zoeken.

P1090118P1090120

Hoewel ik het best jammer vind dat de zon niet meer zo fel schijnt en de temperaturen niet meer zo hoog zijn, vind ik het herfstige weer ook wel weer wat hebben. Ik vind regen stiekem heel fijn en ook al is het al wat kouder, het is nog niet zo koud dat je met een dikke trui aan nog rillend rondloopt. Je kan perfect je kleding opbouwen in laagjes, wat niet alleen heel leuk staat, maar ook nog eens heel handig is voor als je het onverwachts toch wel heel warm hebt. Mensen kijken me niet meer raar aan als ik met beanies en handschoentjes zonder vingertoppen rondloop, wat nu al mijn favoriete herfst accessoires zijn. Je kan lekkere warme laarzen aan, maar het is ook nog niet te koud voor simpele gympen. Korte broekjes en rokjes kan je nog steeds aan, mits je het combineert met een panty en eventueel overknees, waar ik een enorme fan van ben. Flanels en leren jasjes kan je met alles combineren om het toch net iets warmer te maken. Ja, ik vind het helemaal leuk!

P1090130P1090132

Na ongeveer een uurtje door het park te hebben gelopen, al muziek luisterend en foto’s makend, besloot ik te gaan zitten om wat te schrijven. Ik had, natuurlijk, een notitieboekje mee genomen (die van de Hema komt trouwens). Het was super rustgevend om daar gewoon te zitten, te schrijven en te genieten van de natuur.

P1090133

Nou, voor zover mijn artikel over herfst. Het was een beetje random, maar ik hoop toch dat jullie het leuk vonden! Bedankt voor het lezen en hopelijk tot morgen!

Kus, Nina.

Reageer op dit artikel