Gotta love sundays.

Sorry dat het artikel zo laat is vandaag!

Het is weer zondag! Als je het aan mij vraagt een van de beste dagen van de week. Zaterdag is leuk, maar op zondag voelt het gewoon een stuk rustiger. Misschien ligt dat aan dat ik in een dorp woon, waar alles dicht is op zondag. Als ik iets moet doen of moet kopen in het weekend, moet dat op zaterdag. Zondag is besteed voor uitslapen, bezoekjes aan opa en oma en het beste van alles: zondag avond is tv avond.

P1060882

Zondag avond is voor mij altijd moordvrouw, divorceĀ en boer zoekt vrouw. Helaas is dit nu allemaal al een tijdje afgelopen, maar nu hebben we Familie Kruys! Ook dat vind ik een super leuke serie om te kijken, hoewel ik moordvrouw wel heel erg mis. Is fenna dood?!

Natuurlijk is zondag ook de dag van huiswerk, toetsen leren en je mentaal voorbereiden op maandag. Maar dan mentaal voorbereiden doe ik het liefst met een kop thee, een goed boek of een leuke serie en zo min mogelijk school dingen om over na te denken. Dan maar op maandag ochtend stressen over al dat ongemaakte huiswerk… *valt langzaam in slaap*

Ik schrijf dit artikel eigenlijk een beetje omdat ik denk dat mensen niet genoeg van hun vrije zondag genieten. Voor zover ik weet zijn mensen op zondag heel erg bezig met wat ze de volgende dag allemaal moeten doen, terwijl je er eigenlijk misschien niet zo goed bij stil staat dat je wel vrij bent. Je hebt misschien wel een paar verplichtingen, maar je kan verder gewoon doen wat je wilt. Je hoeft niet van 9 tot 4 op school te zitten en alle dingen die je wil doen maar waar je normaal geen tijd voor hebt, kan in het weekend. Niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag.

Dat was het wel voor vandaag! Beetje random artikel, maar dat mag ook wel eens. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, geniet van jullie zondag!

Kus, Nina.

Reageer op dit artikel