London 2015 – National History Museum & tower of London.

P1080715

Ik was afgelopen week voor 5 dagen op werkweek in London en ik heb veel foto’s gemaakt! De komende week zal er elke dag een artikel online komen met wat ik die dag in London heb gedaan! Dit is dus van precies een week geleden. Dinsdag was een zonnige, drukke dag! ‘s Ochtends liepen we door het National History Museum, in de middag waren we bij de Tower of London en de avond brachten we door in Camden Town. Druk, maar heel leuk! 

P1080724

We begonnen dus bij het National History Museum, wat super leuk was om te zien! Je had heel veel verschillende dingen en we hebben dan ook zeker niet alles kunnen zien. We hebben heel veel verschillende dingen gezien, van dino’s tot optische illusie, van opgezette dieren tot hersenen. Heel leuk!

P1080765

Vervolgens gingen we naar de Tower of London! Hier hebben we wat minder van gezien, omdat we allemaal heel moe waren. We hebben natuurlijk wel een rondje gelopen en bijvoorbeeld de kroonjuwelen en de martelkamer gezien. Dat was super cool om te zien!

P1080762

Vanuit de Tower of London zijn we over de Tower Bridge gelopen, richting een metrostation. Heel cool om er echt overheen te lopen, in plaats van hem alleen maar vanaf een afstandje te zien.

P1080784Daarna gingen we door naar Camden Town, waar ik heel erg veel zin in had! Ik heb hier bijna geen foto’s kunnen maken, omdat mijn camera leeg was, maar het was echt heel awesome daar! Dit is de wijk waar punk is ontstaan, waar overal kunst te vinden is en waar bandshirts je om de oren vliegen. Super vet! We hebben hier ook gegeten (Nando’s!) en zijn toen weer terug gegaan naar het hostel, waar we rond 9e waren.

Dit was de tweede dag in London! Ik vond het een hele leuke dag, vooral in Camden Town, waar ik zeker nog een keer naar terug wil gaan.

Nina

 

Reageer op dit artikel