London 2015 – Piccadilly Circus & Platform 9 3/4

P1080787

Ik was afgelopen week voor 5 dagen op werkweek in London en ik heb veel foto’s gemaakt! De komende week zal er elke dag een artikel online komen met wat ik die dag in London heb gedaan! Dit is dus van precies een week geleden. Woensdag was een van mijn favoriete dagen! We begonnen de dag met de Changing of the Guards, daarna gingen we door naar piccadilly circus en ‘s middags hebben we de leukste plekjes van London gezien door een foto-opdracht. Maar eerst: starbucks!

P1080806

Zoals ik al zei gingen we ‘s ochtends naar de Changing of the Guards, bij Buckingham palace. Eigenlijk heb ik daar bijna niks van gezien, omdat we bijna te laat waren en dus helemaal achteraan stonden. Want het was super druk! Nadat we bij het paleis hadden gestaan liepen we door een parkje, waar eekhoorntjes waren! Super lief!

P1080820

Nog een foto vanuit het parkje!

P1080853

Toen gingen we naar Piccadilly Circus, wat ook een van mijn favoriete plekken is geworden in London! Hier kregen we een foto opdracht, waarin we met de metro door heel London moesten reizen op zoek naar speciale plekken voor foto’s. We moesten bijvoorbeeld naar Harods, de Thames en King’s Cross station. Maar eerst: Nickelodeon en M&M store!

P1080861

We begonnen heel serieus aan de opdrachten. We gingen op de foto met paspoppen bij Harods, propte zo veel mogelijk mensen in een telefooncel en zongen liedjes met straatmuzikanten. Het was super leuk om met een groepje uit te zoeken waar je heen moest, welke opdrachten je moest doen en welke metro je moest nemen. We hadden heel veel tijd gekregen, dus gelukkig genoeg tijd om ook even uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld de topshop!

P1080862

En toen kwamen we bij de volgende opdracht: ‘Ga op de foto bij platform 9 3/4′. Ik zat in een groepje met een meisje dat net zo fan is van Harry Potter als ik, dus natuurlijk moesten we die opdracht doen! Na een tijdje zoeken zijn we uiteindelijk bij King’s Cross aangekomen, waar we iets afgeleid werden van de opdracht… Het was zo vet! We gingen natuurlijk gelijk in de rij staan voor onze eigen Platform 9 3/4 foto.

P1080869
P1080865

En toen gingen we door naar de Harry Potter winkel die er naast zat. Het was zo cool! We hebben veel te lang in dat kleine winkeltje rondgelopen, op zoek naar iets wat het waard was om te kopen. Want hoewel alles super cool was, was het ook zeker heel duur, haha! Ik wilde al heel lang naar King’s Cross voor Platform 9 3/4 en was dan ook super blij dat het op deze manier kon!

P1080895

Uiteindelijk hebben we zo lang in de winkel rondgelopen dat we nog moesten haasten om weer op tijd bij Piccadilly circus te komen. Daar splitste we weer opnieuw op, dit keer om te gaan eten. Mijn groep ging naar de Pizza Hut, wat super lekker en heel gezellig was. Daarna hebben we nog met de hele groep een rondje gelopen over Piccadilly, voordat we de metro naar het hostel namen.

Ik heb een hele leuke dag gehad woensdag!

Nina

Reageer op dit artikel