London 2015 – Shoppen & London Eye!

P1080925

Ik was afgelopen week voor 5 dagen op werkweek in London en ik heb veel foto’s gemaakt! De komende week zal er elke dag een artikel online komen met wat ik die dag in London heb gedaan! Dit is dus van precies een week geleden. Donderdag was officieel de laatste dag in London! Ik heb eigenlijk bijna geen foto’s van deze dag. Of nou ja, ik heb wel veel foto’s gemaakt, maar alleen in de avond. Maar dat betekend niet dat ik er niet over kan vertellen! Donderdag gingen we eerst naar een museum, daarna hadden we de hele dag vrije tijd en ‘s avonds gingen we naar de London Eye!

P1080934

We zouden eigenlijk met de hele groep naar het Britisch Museum gaan in de ochtend, maar uiteindelijk besloten de leraren op te splitsen en naar verschillende musea te gaan. Ik ging naar het Science museum, waar we uiteindelijk maar een uurtje hebben kunnen lopen. We hebben dus niet zo veel gezien, maar wat we zagen was wel heel leuk!

P1080944

Daarna hadden we dus vrije tijd. Shopping time dus! Ik ging samen met een vriendin naar, natuurlijk, Oxford Street. We hebben eerst bijna twee uur doorgebracht bij de Lush. Dat was zo cool! Daar hebben we echt super veel gedaan en gezien, genoeg om een apart artikel over te schrijven. Dat ga ik dan dus ook doen, die komt zondag online! Na Lush gingen we door naar Boots, Primark en nog veel meer leuke andere winkeltjes. De tijd was zo om! Daarna gingen we dus snel de metro in, nog even snel iets gegeten bij de McDonalds en snel door naar de London Eye.

P1080951

Als afsluiting van de week: de London Eye. Super cool! Het was natuurlijk donker, dus je zag alle mooie lichtjes. Zo leuk om te zien! Voordat we het reuzenrad ingingen kregen we ook nog een 4D filmpje te zien, wat ook wel cool was. Het was een hele leuke dag!

Dat was alweer de laatste officiele dag in London!

Nina

Reageer op dit artikel