London 2015 – St Pauls & Thames cruise!

P1080625

Ik was afgelopen week voor 5 dagen op werkweek in London en ik heb veel foto’s gemaakt! De komende week zal er elke dag een artikel online komen met wat ik die dag in London heb gedaan! Dit is dus van precies een week geleden. Maandag, de eerste officiële dag in London! We begonnen de dag met een busreis, waar ik jullie gister al over vertelde. Vervolgens dropte we snel onze koffers in het hostel en gingen we op pad!

P1080627

Eerste stop: St. Pauls Cathedral. Het hostel zat hier vrijwel naast, dus we waren er zo. Binnen mocht je helaas geen foto’s maken, maar vanaf boven wel! De kathedraal is namelijk 108 meter hoog en met veel kleine trapjes kan je helemaal naar boven klimmen. Super cool!

P1080631

Vanaf bovenaf heb je uitzicht over de hele stad en je kan de hele koepel rondlopen, dus je kan elke kant van de stad zien. Heel mooi om te zien! Het is even een stukje lopen, maar als je er dan bent heb je ook echt wat.

P1080650P1080652

Vervolgens liepen we naar de big ben. Dat was een aardig stukje lopen, maar het was lekker weer en met goede muziek was het best fijn! Onderweg kwamen we nog hele leuke dingen tegen. Straatartiesten, veel bellen en zelfs een stand van youtube!

P1080653P1080656

En uiteindelijk kwamen we bij de big ben! En dan dus ook bij de London Eye, want dat is daar in de buurt. We zijn er niet in geweest, maar we hebben wel mooie foto’s gemaakt en genoten van het uitzicht, voor we de metro namen terug naar het hostel. Daar hebben we gegeten en vervolgens zijn we terug gegaan naar de London Eye voor een cruise over de Thames!

P1080675P1080707

Dit keer dus by night. Super cool! Het was aardig koud, maar wel heel leuk om over de Thames te varen en alle highlights van London te zien. Er was een vrouw die bij alles wat uitleg gaf, waardoor we gelijk wat leuke dingen over London te weten zijn gekomen. We zijn bijvoorbeeld ook onder de brug door gevaren waar de Hogwarts Express overheen rijd, en de brug die de death eaters aan het begin van de zesde Harry Potter film vernielen. Super leuk om te zien!

P1080714

Dit was dan de eerste dag London! Ik vond het een geslaagde eerste dag, vooral de cruise was heel leuk!

Nina

Reageer op dit artikel