Mijn favoriete liedjes op dit moment.

P1090129

Afgelopen zomer vertelde ik jullie al dat mijn muzieksmaak vaak verandert per seizoen. Ik maak eens in de zoveel tijd een artikel over wat mijn favoriete liedjes zijn en het leek me wel weer eens tijd om daar een update van te doen. Dus bij deze: mijn favoriete liedjes van het moment!

TALK ME DOWN – Troye Sivan.

Wauw, oké, kunnen we het even hebben over de muziek die Troye Sivan de laatste tijd maakt? Ik heb nog nooit zo uitgekeken naar het vervolg op een videoclip. De WILD EP is echt geweldig en ik kan niet wachten tot Blue Neighbourhood (het album) uit komt. Toen ik erachter kwam dat Blue Neighbourhood part 3 niet een nummer van Wild, maar een totaal nieuw lied was, kon ik mijn geluk niet op. En wat is het een goed nummer! In combinatie met de clip is het echt geweldig. Is het al 4 december?

P1090126

Keep holding on – Falling in Reverse.

Falling in Reverse is een band die ik al heel lang ken, maar waarbij ik nooit de moeite heb genomen om echt naar de muziek te luisteren. Nu ik een tijdje geleden toch maar ben gaan luisteren ben ik echt wat pareltjes tegen gekomen. Op dit moment is Keep Holding On mijn favoriet, omdat dit lied me op een of andere manier tegelijkertijd blij en verdrietig maakt. Maar ik vind bijvoorbeeld Brother, It’s Over When It’s Over, Just Like You en I’m Not A Vampire ook heel leuk. En hoe meer liedjes ik luister, hoe meer favoriete erbij komen. Zeker een band om eens naar te gaan luisteren!

P1090111

The Light Behind Your Eyes – My Chemical Romance.

Ik vind dit echt een prachtig nummer. De eerste keer dat ik hem hoorde kreeg ik al gelijk kippenvel en was ik vanaf de eerste seconde geboeid. Het lied heeft een geweldige opbouw en de tekst is prachtig. Ik kan hier eindeloos naar luisteren!

P1090123

Finding Neverland – Teske.

Ik denk dat je wel kan zeggen dat heel de blog en youtube wereld heel trots is op Teske en wat ze allemaal doet met muziek. Dit is de derde single die ze uitbrengt en zeker mijn favoriet! Ik vind vooral de combinatie met de clip heel cool, dat geeft het lied echt wat meer leven. Maar ook het nummer zelf is heel leuk, ik vind het echt een beetje een magische sfeer hebben. Het is heel leuk om te zien hoe Teske groeit als zangeres!

P1090115

The World Is Ugly – My Chemical Romance.

Zoals je misschien wel merkt vind ik de muziek van My Chemical Romance super goed, zo ook dit nummer! Ik weet niet precies wat het is, maar hoe vaker ik dit lied luister, hoe meer ik er van ga houden. Ik vind de tekst iets heel moois hebben en ik denk dat de muziek dit heel erg versterkt.

En dan zijn dit de liedjes die ik de laatste tijd het meest luister! Ik moet wel zeggen dat het snel verandert, maar zo hebben jullie een beetje een idee. Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Bedankt voor het lezen en hopelijk tot morgen.

Kus, Nina.

Reageer op dit artikel