Purrple!

P1090179

In de post van gister konden jullie zien dat ik weer een nieuwe haarkleur heb! Aangezien ik altijd veel vragen krijg over hoe ik mijn haar verf en wat ik gebruik, leek het me wel leuk om daar een artikel over te schrijven! Dus bij deze!

P1090153

Ik heb veel verschillende kleuren in mijn haar gehad en ook veel verschillende merken verf geprobeerd. Ik vond Special Effects altijd heel erg fijn, maar wel aardig duur en vrij moeilijk te krijgen. Toen ik mijn haar blauw wilde, kwam ik erachter dat ze niet de kleur blauw die ik wilde hadden van Special Effects, dus heb ik uiteindelijk voor het eerst Crazy Colors geprobeerd. Dat beviel eigenlijk heel erg goed en daarnaast is het ook nog eens goedkoper en gewoon in de winkel te koop. Vandaar dat ik, toen ik paars wilde, ook weer voor Crazy Colors ging.

De kleur heet Burgundy en ik heb hem gemengd met conditioner om de kleur iets lichter te maken. Ik had verwacht dat de kleur een beetje roodpaars zou worden, maar het is uiteindelijk lila uitgepakt! Waarschijnlijk gebruik ik de volgende keer wat minder conditioner, zodat de kleur wat donkerder word. Maar ook zo vind ik het heel leuk!

P1090204

 

En toen was dit het resultaat! Ik laat de verf altijd zo lang mogelijk zitten, maar minimaal een uur. Doordat het semi-permanente verf is, is het niet schadelijk voor je haar en kan je het dus zo lang laten zitten als je wilt! Hoe langer je de verf laat intrekken, hoe langer het duurt voordat het vervaagt, dus hoe langer hoe beter. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en hopelijk tot morgen!

Kus, Nina.

Reageer op dit artikel