Recently photographed.

P1090902

Iets waar ik me de laatste weken steeds meer mee bezig hou, is fotografie. Steeds vaker hou ik mijn camera bij de hand om foto’s te schieten van alles wat ik om me heen zie. In dit artikel zet heb ik wat van die foto’s bij elkaar gezet! Dit leek me het perfecte moment om wat te kletsen over van alles en nog wat. P1090538P1090540

De feestdagen zijn voorbij, school en werk is weer begonnen en de langste maanden van het jaar zijn begonnen. Het is koud, donker en er is niks leuks meer in het verschiet om je op te verheugen. Toets- en TSEweken zijn begonnen en iedereen is head-first terug in het dagelijks leven gegooid.

P1090766P1090822

Maar hey, we hebben nu alle tijd om ons te verheugen op de zomer. We mogen nog even genieten van het feit dat we warme truien kunnen dragen. We kunnen hele dagen in bed blijven liggen. We kunnen eindeloos heerlijke warme dranken drinken. We kunnen warme douches nemen. We kunnen luisteren naar de regen die op het raam spat, terwijl jij lekker binnen zit en een boek leest.

P1060395Dus nee, ik vind deze weken niet zo erg. Ik kom mijn tijd wel door met foto’s maken, films kijken en proberen te negeren dat het maandag is en ik dus eigenlijk huiswerk moet maken. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden en hopelijk tot morgen!

 

Reageer op dit artikel