Review: Freeman feeling beautyful purifying clay mask.

P1050317

Heei iedereen! Vandaag heb ik een masker artikel voor jullie. Ik hou er zelf heel erg van om masker artikelen te lezen en het schrijven en maken is ook altijd heel leuk. Win – win situatie! Het lichtblauwe goedje wat ik vandaag op mijn gezicht deed is een masker van Freeman. Om precies te zijn is het het feeling beautyful purifying clay mask. Een hele mond vol! Ik hoorde goede verhalen en vandaag vertel ik jullie mijn mening. 

P1050315

Ik heb helaas geen foto’s van mijn gezicht voor ik het masker aanbracht, maar hier heb ik het net aangebracht. Zoals je ziet is het een lichtblauw goedje, dat een beetje de dikte heeft van een crème. Ik vind dit persoonlijk een hele fijne dikte, het smeert goed uit maar is niet al te dik.

P1050335

Op de achterkant van de tube staat dat je het masker in moet laten trekken tot dat het masker hard is geworden. Dat is precies wat ik heb gedaan, daarna heb ik het eraf gespoeld met water. Het masker was vrij hard geworden, wat heel vaak gebeurt met klei maskers. Ik vind dit persoonlijk niet heel erg, maar het is wel vervelend als je het masker er iets langer op wil laten. Ik krijg er persoonlijk altijd een beetje hoofdpijn van, maar dat is echt alleen als ik het lang laat zitten.

P1050338

En dit is mijn huid nadat ik het masker eraf heb gehaald. Nogsteeds zie je puistjes en roodheden, maar zeker wel minder dan daarvoor en mijn huid voelt super zacht aan. Het masker was voor 2,50 in de aanbieding bij het kruidvat en dan heb je 150 ml. Best een goede deal! Ik vind het masker zeker een aanrader. Het is misschien geen wondermiddel, maar het maakt je huid super zacht en voedt je huid ook.

Dat was het voor vandaag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden, bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

Veel liefs, Nina.

1Pingbacks & Trackbacks on Review: Freeman feeling beautyful purifying clay mask.

Reageer op dit artikel