Review: Primark nepnagels.

P1050337
Heei iedereen! Vandaag heb ik weer eens een review voor jullie. Vandaag review ik nepnagels! Ik heb nog nooit in mijn hele leven nepnagels gereviewd en volgens mijn zelfs niet gehad, dus leek het me wel eens tijd worden. Ik probeerde de nepnagels van de Primark en vandaag vertel ik jullie mijn mening!
P1050333

 

Ieks, korte, lelijke nagels. Tijd voor iets mooiers, dacht ik. Dus ging ik vrolijk aan de slag met de nepnagels. P1050331

Even passen en meten, klaarleggen, lijm op de achterkant en plakken maar. Het ging vrij goed eigenlijk, de lijm droogde snel en het aanbrengen was niet moeilijk. Wat ik wel al merkte was dat de nagels heel erg breed waren, eigenlijk te breed voor mijn vingers…

P1050330P1050326P1050325P1050324

En dit is hoe het eruit zag toen ik de nagels op had. De nagels zelf zijn mooi, maar doordat ze zo breed zijn vond ik ze er heel onnatuurlijk uitzien. Mijn moeder en zus hadden een andere mening en daarom poste ik een foto op mijn instagram ( xBeautyNotebook, als je me wilt volgen! ) waarbij ik jullie vroeg wat jullie vonden.

Jullie waren het met me eens, de nepnagels zagen er heel nep uit, hoewel de print en de lengte wel heel mooi was. Toch besloot ik ze er de rest van de dag en de komende dagen op te houden om te testen hoe lang ze bleven zitten.

P1050321

Hoewel, dat was het plan. Want na er een nacht mee te hebben geslapen heb ik ze eraf moeten slopen. Ik irriteerde me er zo aan! Ten eerste waren die glitters super irritant, de nagels waren heel bobbelig ( nog erger dan als je op je eigen nagels glitter aanbrengt ) en schuurde de hele tijd over mijn bed en kussen. Vervolgens werd ik wakker met allemaal zachte en gescheurde nagels, terwijl de dag ervoor de nagels zo sterk waren geweest.

P1050318

Ieks!

P1050326

Nee, ik ben geen fan van deze nagels. Ze waren dan ook maar 1,50, waardoor het niet heel erg veel uitmaakt. Ik ben heel benieuwd of jullie deze nagels wel eens hebben geprobeerd en wat jullie er van vonden. Laat het me weten! Ik wil jullie bedanken voor het lezen en hopelijk zie ik je morgen terug!

Veel liefs, Nina.

 

2 reacties op Review: Primark nepnagels.

 1. Romy
  30 april 2015 om 14:11 (4 jaar geleden)

  Hi Nina,

  Ik gebruik heel vaak de nep nagels van de Primark. Ze blijven bij mij gerust een aantal dagen zitten, als ik ze nauwkeurig en met de juiste hoeveelheid lijm (= niet te veel, niet te weinig) op doe. Ik gebruik overigens wel alleen de nagels met effen kleuren. Geen glitters, geen gekke patroontjes (want deze creëren inderdaad bobbels etc). Dus probeer de effen eens uit!

  Groetjes,
  Romy

  Beantwoorden
  • Nina
   30 april 2015 om 22:47 (4 jaar geleden)

   Goede tip! De volgende keer als ik bij de Primark ben zal ik een paar effen meenemen, zodat ik kan kijken of ik die fijner vind. Bedankt, Romy!

   Beantwoorden

Reageer op dit artikel