#throwbacknotthursday

Heyhoi!

Ook al is het vandaag geen donderdag, maar zaterdag, ik wilde graag een throwback artikel maken. Want, hey, ik ben zo lang weg geweest, wat weten jullie eigenlijk nog van mij? Ik heb nog helemaal niks verteld over afgelopen zomervakantie, het nieuwe schooljaar, en eigenlijk helemaal niks van mijn leven tot nu toe. Laten we daar verandering in brengen!

Laten we het eerst maar is hebben over mijn dagelijks leven. Een grote verandering, maar ook weer niet, ten opzichte van vorig jaar is dat ik nu in 3 havo zit. Het was me door mijn cijfers vorig jaar bijna niet gelukt, maar ja hoor, ik ben gewoon over! De klas is vrijwel niet veranderd en hoewel ik wat andere leraren heb is het op school eigenlijk nog gewoon hetzelfde, saaie leventje. Behalve dan dat mijn dagen langer zijn geworden ( UGH ) en mijn cijfers een stuk beter zijn.

Verder, wat wel leuk is, speel ik dit jaar in een musical! Als je me al een tijd volgt weet je dat ik al bijna 7 of 8 jaar jeugdtheater lessen volgde, en dit jaar speel ik dus voor het eerst echt in een productie. Ik kan er verder natuurlijk niks over zeggen, behalve dat ik het super leuk vind! Ik oefen elke zaterdag de hele dag en ookal is dat heel lang en veel, ik geniet er heel erg van!

Is er verder nog iets veranderd? Nee, eigenlijk niet! Ik ben eigenlijk een stuk blijer en gelukkiger dan het laatste deel van vorig jaar, omdat ik toen zo veel stress had door school, maar dat is nu gelukkig veranderd. Het gaat eigenlijk heel goed met mij!

Afgelopen zomer vakantie was super leuk. De eerste vier weken van de vakantie ben ik lekker thuis geweest, heb ik veel met vriendinnen afgesproken en lekker uitgerust. Yay! De laatste twee weken was ik in Italiƫ, mijn favoriete vakantieland! Ik heb daar heerlijk gezwommen, in de zon gelegen en pizza gegeten. De ultieme chill vakantie. IK WIL TERUUUUG :( <3

Ook wel leuk om even snel te vertellen, ik ben in september naar het concert van The Janoskians geweest! Met lieve Laura heb ik een geweldige avond gehad met super veel muziek en gezelligheid.

Verder heb ik misschien nog wel 100 van die kleine dingen te vertellen, maar daar is veel te weinig tijd voor. Daarom wil ik bij deze dit artikel maar weer lekker afsluiten, misschien maak ik wel eens een vervolg! Laat weten wat jij de laatste tijd voor leuke dingen hebt gedaan! Heel erg bedankt voor het lezen en tot snel!

Love, Nina.

 

 

Reageer op dit artikel