Vandaag ben ik een tuinvrouwtje.

P1060807

Vandaag de laatste outfit post voor de Primark shoplog! Ik heb voor deze post foto’s gemaakt met mijn lieve vriendin Megan, dus thanks voor het schieten van deze foto’s! In deze outfit gaat het vooral om de tuinbroek, aangezien dat officieel het laatste item is wat ik jullie nog moest laten van Primark.

P1060772

De tuinbroek dus, als je het mij vraagt de uitvinding van de zomer. Het is gewoon zo makkelijk om te combineren! Zoals nu, met een hemdje en een panty, maar je kan het bijvoorbeeld ook heel leuk dragen met een croptop. In de zomervakantie is het super handig voor over je bikini, voor als je naar het strand loopt. En daarnaast staat het ook nog eens heel leuk! Deze komt dus van de Primark en daar heb je best wel wat verschillende. Dus, als je op zoek bent, ga even kijken!

P1060771

Behalve de tuinbroek draag ik de Shaper Panty’s en zwarte hemdjes van de Primark, waar ik het in eerdere artikelen al over heb gehad. Die zijn echt super chill! Ik heb er nog even een blauw wit geblokte flanel bij gedaan, aangezien het best wel koud was. Ik heb trouwens nog niet echt kunnen beslissen of ik de kleur blauw van mijn flanel nou wel of juist niet leuk vind bij mijn haar. Hmm, twee kleuren blauw? In ieder geval had ik de meeste van de tijd toch mijn jas nog aan, dus was het eigenlijk alleen voor wat meer warmte. Verder draag ik mijn simpele zwarte all stars.

P1060765

Dat was de outfit post dan weer voor vandaag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Tot zover dus de outfit’s van de Primark shoplog. Ik ben wel benieuwd of jullie het leuk vonden om een keer een shoplog in meerdere delen te zien! In ieder geval, bedankt voor het lezen en hopelijk tot morgen!

Kus, Nina.

Reageer op dit artikel