Waarom ik van tweedehands winkels hou.

P1060949

De laatste tijd is het hele idee van vintage dingen kopen iets wat mensen altijd super hipster vinden. En het klinkt waarschijnlijk ook weer heel hipster als ik zeg dat ik dat deed voor het cool was, maar stiekem was dat wel een beetje zo. Een van mijn favoriete dingen om te doen is in een tweedehands winkel zoeken naar dingen die ik kan gebruiken voor DIY’s. De dingen die ik laatst vond zijn dan misschien niet voor DIY’s, maar ik ben er wel zo extreem blij mee dat ik het wel een artikeltje waard vond. Dus vandaag ga ik jullie mijn nieuwste tweedehands pareltjes laten zien!

P1060951

Ik liep een beetje rond op de boeken afdeling en liep alle kasten langs. Zelfs de kast met ‘Frans, Duits & overig’, die ik normaal oversla. Want ja, ik kan helemaal geen frans of duits. Maar ik keek er wel even in en in een hoekje zag ik ineens J.R.R. Tolkien staan. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik het boek uit de kast haalden, want ja hoor, Lord Of The Rings deel 1! Ik heb LOTR nog nooit gelezen, alleen een stukje van de eerste film gezien en ik was al een tijdje heel erg benieuwd. Nu vond ik dus het Nederlandse boek en hij was ook nog is maar €1.05. Ik kan niet wachten om er in te beginnen!

P1060952

Gossip girl, een van mijn favoriete series, heb ik nu eindelijk ook als boek. Ik had al de ‘Next Generation’ boeken, maar nog niet de boeken van de serie. Dit is een special edition, dus ik weet niet zeker of dit ook echt de officiele is, maar hij is wel heel leuk. Ik hou super veel van Gossip Girl, dus het boek kon natuurlijk echt niet ontbreken! Deze was €0.75.

P1060953

En als laatste, een boek van Caja Cazemier. Ik ben dol op de boeken van Caja en ik heb er heel veel al gelezen, maar deze kende ik nog niet. Ik heb deze ook nog nooit zien staan bij onze bibliotheek, dus toen ik hem hier tegen kwam nam ik hem gelijk mee. De boeken van Caja Cazemier zijn vaak makkelijk weg te lezen, maar toch heel leuk en hebben een pakkend verhaal. Dus ik ben zeer benieuwd naar dit boek! Het heet Kid Kind, maar verder weet ik er eigenlijk nog niks over. Als het iets is zal ik het jullie nog wel laten weten!

Dat was het voor vandaag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo iets te zien. Het is een soort shoplog, maar dan anders en het leek me wel leuk om een keer te proberen. In ieder geval, bedankt voor het lezen en hopelijk tot morgen!

Kus, Nina.

1 reactie op Waarom ik van tweedehands winkels hou.

  1. Cade
    4 mei 2015 om 08:10 (5 jaar geleden)

    I really wish there were more arlietcs like this on the web.

    Beantwoorden

Reageer op dit artikel