Wat ik ga doen komende vakantie.

Het is officieel vakantie! In ieder geval, voor mij. Als jullie dit lezen is het zaterdag en dat betekend dat de vakantie eindelijk is begonnen. Als ik dit schrijf is het donderdag, ben ik druk bezig met het niet denken aan school morgen en ik had even zin om met jullie te kletsen.

Ik schrijf dit artikel nu, omdat ik weet dat ik er morgen niet aan toe kom. Morgen zit ik op school tot 2 uur, race ik naar huis, kleed ik me om en ga ik onderweg naar Amsterdam. Want, ik ga naar de nieuwe show van Jochem Myjer! Vorig jaar hebben mijn vader, mijn zus, mijn broertje en ik kaarten gekocht als cadeautje voor moederdag. Toen leek het nog super lang, pas in mei, maar nu is het zo ver!

Ik heb er super veel zin in, al weet ik niet zo goed wat ik kan verwachten. Ik weet dat het heel leuk gaat worden, aangezien ik elke vorige show super vond, maar ik heb nog niks gezien of gelezen of iets. Dus ik laat me verassen!

Ik ga deze vakantie ook nog een tijdje op vakantie, in een huisje in Nederland. Super veel zin in! Ik ben zo toe aan vakantie, ik kan niet wachten. Ik wil op vakantie lekker veel lezen en schrijven, want daar ben ik amper aan toe gekomen de laatste tijd. Ik neem mijn laptop trouwens gewoon mee, dus ik kan gewoon blijven bloggen.

Verder is het denk ik tijd om te gaan slapen nu. Ik had ineens zo’n zin om te schrijven dat ik het maar gewoon ben gaan doen, niet nadenkend over dat morgen gewoon weer de wekker gaat om 7:00. Dus bij deze sluit ik dan maar af! Ik weet dat het een beetje random was, maar dat moet ook kunnen af en toe. Bedankt voor het lezen en hopelijk tot morgen!

Kus, Nina.

Reageer op dit artikel